Novio ’88 volleybalclub nijmegen

Novio ’88 volleybalclub Nijmegen

Bent u op zoek naar een leuke volleybalvereniging?

En bijvoorkeur een kleine club, nivo gevorderde recreanten?

Maar wilt u wel stevig trainen en een leuk partijtje volleybal spelen? Op deze site vindt u informatie over volleybalclub Novio ’88.

Volleybalclub Novio is een levendige club. En dat willen we zo houden.

Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent.

Zin om mee te doen ? Neem contact met ons op voor een proeftraining.

We zijn een kleine en zeer gezellige volleybalvereniging.

Onze vereniging bestaat uit ongeveer 25 zeer enthousiaste leden. Dit zijn dames en heren met zeer uiteenlopende achtergronden en niveaus. Volleybal is onze verbindende factor, iedereen is fanatiek op zijn eigen niveau. We hebben als vereniging geen jeugdteams.

We trainen op vrijdag, onder begeleiding van een ervaren trainer. We trainen op techniek, conditie en spelsystemen. Kenmerkend voor de toch wel ontspannen sfeer tijdens de training is dat we vrijwel altijd door leden zelf meegebrachte muziek afspelen. En dat degenen die daar zin in hebben na afloop van de training een drankje blijven drinken in de gezellige bar bij de sporthal. Hoewel we dus fanatiek zijn, vinden we ook dat het mogelijk moet zijn om af en toe een weekje niet te trainen. We spelen immers niet op eredivisie niveau.

Vrijwel al onze leden nemen deel aan de NBVF-competitie in Nijmegen op maandagavond. In deze competitie spelen ervaren recreanten. Meer informatie over deze competitie  is te vinden via http://www.nbvf.nl

Heeft u zin om weer te gaan volleyballen?

Op nivo ‘gevorderde recreanten’?

Wilt u meer informatie?

U kunt ons mailen, gebruik onderstaand formulier.

    Vul de blauwe veiligheidscode in:
    captcha