NOVIO ‘88   VOLLEYBALTOERNOOI

        ZATERDAG 4 NOVEMBER 2023

Beste volleyballers,

Novio’88 organiseert zaterdagavond 4 november een avondvullend mixtoernooi in onze gezellige trainingshal!

We hopen op jullie komst.

Plaats: Sporthal de Zwaluw, Zwaluwstraat 200, Nijmegen (hoek Sperwerstraat-Zwaluwstraat)

Tijd: Van 18.30 tot  ±23.00 uur met aansluitend gelegenheid om te borrelen.

Minimaal 2 dames in het veld. Er kunnen 8-10 teams deelnemen. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.

Aanmelding d.m.v een mail  naar volleybalnovio88@gmail.com. Vermeld hierbij teamnaam, mailadres en naam van de contactpersoon.

Het inschrijfgeld is € 35 per team. Bij inschrijving dit bedrag s.v.p vóór 27 oktober a.s. overmaken naar rekeningnummer NL04 INGB 0428 4662 14 tnv Hr RLJ Krebbers , o.v.v. Toernooi 2023 en de naam van het deelnemend team. De afzender ontvangt een bevestiging en verdere informatie.

VOLLEYBALTOERNOOI ZATERDAG 2 NOVEMBER 2019

Beste volleyballers,

Om de donkere dagen van november wat op te vrolijken organiseren we een zaterdagavond mixtoernooi in onze gezellige trainingshal!

We hopen op jullie komst.

Plaats: Sporthal de Zwaluw, Zwaluwstraat 200, Nijmegen (hoek Sperwerstraat-Zwaluwstraat)

Tijd: Van 18.30 tot  ±23.00 uur met aansluitend gelegenheid om te borrelen.

Het is een MIX-toernooi (min. 2 dames per team) in de klasse “gevorderden”. Er kunnen 8-10 teams deelnemen. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.

Aanmelding is mogelijk via het contactformulier op onze site: www.volleybalnijmegen.nl

Of d.m.v. onderstaande strook na invullen te sturen of mailen naar (inschrijving sluit 20 oktober):

Maurice Dorren; : maurice.dorren@gmail.com

Het inschrijfgeld is € 35 per team.

Novio toernooi 2017

Op zaterdagavond 4 november 2017 organiseerde Novio ’88 het jaarlijkse volleybaltoernooi. Onder leiding van onze toernooicommissie werd er in de goede zin van het woord gestreden voor ieder punt. Vanuit het sterke deelnemersveld werd uiteindelijk het team van de Heidebloempjes de grote overwinnaar. Het was nog tot in de kleine uurtjes gezellig in de hal aan de Zwaluwstraat. We kunnen spreken van een zeer geslaagd toernooi. Bij deze willen we alle deelnemende teams en de organisatie nogmaals bedanken!

Novio goes viral!

Voor een volleybalvereniging met bijna 30 jaar geschiedenis werd het echt tijd om ook aanwezig te zijn op het world wide web. Een facebook pagina is echt 2016. Heb je een vraag of een suggestie voor onze site, laat het ons weten via ons contactformulier!